Cranio Purmerend - voeljebeterinjevel.nl

Heidi Siegers

 

Craniosacraal therapeut
Geaccrediteerd door: VBAG

 

Ik ben Heidi Siegers en mijn passie is aanraken en verbinden. Het liefst zo vroeg mogelijk, al vanaf baby… Voelen wat je lichaam je aangeeft daarbij kan ik je begeleiden. Ik raak je lichaam aan, maak contact met mijn handen en samen luisteren we naar wat je lichaam je vertelt.
Cranio Purmerend is mijn praktijk voor Craniosacraal therapie in Purmerend. Hiervoor heb ik een 4-jarige HBO-conforme opleiding tot erkend Craniosacraal therapeut afgerond. Verder ben ik als docent verbonden aan de Peirsman Cranio Sacraal Academie in Bussum.

 

Wat is Cranio

Craniosacraal therapie, afgekort Cranio, is een lichaamsgerichte behandeling van jou als mens in totaliteit. Een lichaam is ‘altijd in beweging’. Dit ‘bewegen’ is mede mogelijk dankzij de vrijheid van je fascia en bindweefsel. Verstoringen in beweging door bijvoorbeeld trauma kunnen zich uiten op alle lagen: Fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Deze verstoringen kunnen al vroeg ontstaan en een grote impact hebben op je verdere leven. https://craniopurmerend.nl/watiscranio/

 

Behandeling

Met zachte aanraking én veel aandacht en geduld maak ik contact met het bindweefsel en wordt je weefsel uitgenodigd om te gaan ontspannen zodat je doorbloeding verbeterd. De combinatie van aanraking en aandacht, leert je bewust te worden van de signalen van je lichaam en je klachten.

https://craniopurmerend.nl/cranio-behandeling/

 

Wanneer

Als jouw lichaam signalen geeft bijvoorbeeld: pijn, emotie, stress, ziekte en als je op zoek wilt naar de diepere oorzaak van jouw klachten. Een klacht die steeds weer terugkomt. Pijn die maar niet overgaat. Ik zie veel cliënten met klachten in het bekkengebied en vroeg kinderlijk trauma/geboortetrauma. https://craniopurmerend.nl/wanneer/

 

Vergoedingen en  tarieven

Vergoedingen mogelijk, zie: https://craniopurmerend.nl/cranio-tarieven/

 

 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken neem dan contact op met Heidi Siegers